TESTIMONI

1. Puan Mar, Kuching, Sarawak.

Saya sudah mengamalkan Delima Plus GSC  selama beberapa bulan dan apa yang saya dapati kawan-kawan sepejabat dengan saya sudah mulai suka pandang saya, sebelum ini mereka buat tak tahu, buat kerja seperti biasa kadang-kadang tanpa memandang ketika berurusan. Mereka menyatakan muka saya lebih cantik daripada biasa yang dulunya berjerawat dan berjeragat dan bertanyakan apakah rahsianya.

2. Puan Hasma, Machang, Kelantan.

Saya mengalami masaalah Tyroid apa yang dipanggil masaalah Autoimun atau Tyhrotoxicosis dan sentiasa mengambil ubat daripada hospital. Saya tercari-cari produk atau suplimen yang boleh membantu kerana saya sentiasa keletihan, tidak bermaya, badan yang kurus, sentisa berpeluh dan gementar. Alhamdulillah saya terdengar daripada rancangan tajaan daripada Kelantan FM yang menceritakan kelebihan produk lalu saya membeli dan terus mengamalkannya. Selepas beberapa minggu sememangnya ada perbezaan pada diri saya yang lebih sihat, ceria dan sudah lebih suka berpakaian kemas dan boleh menguruskan anak-anak dan suami. Saya juga ada membuat pemeriksaan dihospital dan mendapati paras hormon Tyroxin didalam darah saya kembali normal. Kulit saya juga lebih licin dan suami beritahu saya kelihatan lebih muda. Anak-anak suka memicit-micit kulit saya kerana pejal tidak lagi seperti dulu yang kasar dan kusam. Saya sentiasa mengamalkan Delima Plus GSC sehinggalah sekarang ini.

3. Puan Mastura, Kuala Lipis, Pahang.

Saya berumur di dalam lingkungan 40 tahun yang mana orang kampong lebih mengenali diri saya yang sentiasa tidak sihat, sentiasa berada dirumah dan di kunjungi kawan kerana saya mengalami berbagai masaalah  kronik, kolesterol, tekanan darah yang tinggi dan pernah juga menjalani rawatan chemotherapy. Alhamdulillah sejak saya mengamalkan minuman sihat Delima Plus GSC saya lebih sihat, cergas dan lebih bertenaga,sudah boleh keluar daripada rumah melawat kawan-kawan dan satu hari dalam majlis perkahwinan keluaga saya pula yang mendapat perhatian.

4.Puan Ani, Pasir Mas, Kelantan.

Saya pernah mengalami kerosakan muka yang teruk, kehitaman seperti orang menyebut seperti ’Dayang Senandung’  akibat menggunakan bahan kosmetik yang disahkan mengandungi hydroquinone. Saya mencuba berbagai produk yang sapu dan makan tetapi tidak berhasil tetapi sejak mengamalkan Delima Plus GSC banyak perubahan yang positif, kulit muka saya semakin baik dan kembali seperti normal tanpa meninggalkan kesan parut.

5. En Ahmad, Johor Bharu.

Anak saya umur 11 tahun agak lembab didalam pelajaran, oleh itu saya cuba berikhtiar memberikan minum minuman sihat Cocoa Minda AlHadi pada setiap malam sebelum ia tidur selama beberapa bulan. Alhamdulillah sejak itu prestasi pelajarannya semakin meningkat dengan baik, mudah ingat apa yang guru ajar dan cepat memberikan respon apabila diajukan pertanyaan, mudah bangun pagi dan rajin belajar. Satu hari saya dijemput oleh guru untuk menghadirkan diri di hari penerimaan hadiah 3 pelajar terbaik dan salah seorangnya adalah anak saya yang saya tidak jangka sama sekali.

6. Puan Syarifah, Kuala Trengganu.

Saya mengalami masaalah saraf mata dan telah mendapatkan rawatan daripada doktor pakar. Semasa di dalam rawatan susulan mata semakin kabur hari demi hari. Saya meneruskan rawatan dan disamping itu saya cuba mengamalkan produk minuman sihat Cocoa Minda AlHadi selama beberapa minggu. Alhamdulillah tidak diduga secara beransur-ansur ianya kembali baik dan boleh melihat warna dengan lebih jelas dimana sebelumnya tidak demikian. Saya mengamalkan hingga sekarang bagi mencegah daripada berkemungkinan ianya berulang.

7. Kak Ani, Jeli, Kelantan.

Anak saya umur 14 tahun tingkatan 2, mengalami kemalangan dan telah patah kaki kiri dan tidak dapat menghadirkan kelasnya selama 3 bulan. Saya risau tentu ianya banyak ketinggalan kelas pelajarannya. Dalam pada itu saya berikannya setiap hari minuman Cocoa Minda AlHadi sambil belajar sendiri dirumah. Pada peringkat awal persekolahan ia agak ketinggalan tetapi selepas beberapa minggu pencapaiannya lebih baik malah keputusan peperiksaan lebih cemerlang daripada biasa. Guru berkata lebih baik pula dalam pelajaran sedangkan sekolah tak hadir, murid yang lain hadir pun tak dapat keputusan yang baik. Alhamdulillah saya bersyukur.

8.Tuan Hj Bukhri, Besut, Trengganu.

Saya seorang bekas Imam diberitahu oleh isteri yang saya mudah lupa dan mulai nyayok. Saya tidak ingat waktu sembahyang dan apabila mengangkat takbir saya lupa sembahyang apa dan tak ingat pula surah yang nak di baca. Kadang-kadang lupa kepada kawan yang sememangnya sentiasa datang melawat saya. Sejak saya mengamalkan Cocoa Minda AlHadi selama beberapa minggu dan bulan  ingatan saya semakin baik dan mata saya pun lebih terang senang membaca AlQuran. Adakalanya saya sedikit  lupa terutama nombor talipon yang dibahagian tengah yang biasa saya gunakan tetapi Alhamdulillah ianya semakin tiada, dan boleh mengimamkan solat dan mengajar membaca AlQuran dengan baik.

9. En Latif, Kota Bharu, Kelantan.

Umur saya 57tahun,Saya ada menghadapi masaalah mata pada tahun lepas dimana mata sebelah kiri saya mulai kabur pada bahagian tengah selama beberapa minggu dan tidak menampakkan kebaikan,saya terpaksa menggerakkan kepala utk menumpukan kepada objek dan tidak boleh mencapai objek dengan tepat. Saya cuba mengamalkan produk keluaran Waimii Health iaitu Cocoa Minda Alhadi selama beberapa minggu dan Alhamdulillah penglihatan saya semakin baik kembali seperti biasa malah mata yang sebelah kanan penglihatannya semakin jelas.

10. Puan Rohani, Kuala Lumpur.

Saya berumur 55 tahun mengalami masaalah diabetes dan tekanan darah tinggi sejak sepuluh tahun yang lalu dan sentiasa mendapatkan rawatan di klinik swasta. Satu lagi masaalah yang saya hadapi ialah sentiasa pecah-pecah mulut atau ulcer bibir dan lidah berlaku setiap bulan beberapa kali. Sejak mengamalkan whitea colostrum beberapa minggu ulcer mulut tidak lagi berlaku sehingga sekarang dan aras gula di dalam darah dan tekanan darah semakin stabil dan saya lebih bertenaga dan berat badan pun semakin ideal.

11. En Abu Bakar, Rompin, Pahang,

Saya mengalami masaalah berat badan yang berlebihan atau obesiti, berat badan 110 kg. Saya sudah mencuba berbagai-bagai produk tetapi tidak juga membantu mengurangkan selera makan, sekali makan nasi 2 pinggan penuh dan 4 kali sehari. Tetapi sejak saya mengamalkan minuman sihat whitea colostrum 2 kali sehari saya boleh makan nasi hanya sekali sehari dan sudahpun mengenyangkan. Saya lebih sihat, bertenaga dan berat pun dah semakin turun kepada 85kg sejak 2 bulan mengamalkannya.

12. Puan Siti, Kuala Kangsar, Perak.

Saya melahirkan anak yang kedua melalui pembedahan Caesarian. Dengan mengamalkan minuman sihat Whitea Colostrum luka pembedahan didapati lebih cepat sembuh dengan parut lebih halus dan kurang jelas berbanding dengan pembedahan dahulu. Lebih menariknya kulit yang pecah-pecah semasa mengandung atau apa yang dipanggil Striae Gravidum juga tidak jelas kelihatan, dilihat seperti kulit yang biasa sahaja.

13. Madam Yau, Kuala Lumpur.

Pada tahun lepas (2011) saya menjalani rawatan radioterapi dan kemoterapi kerana mengalami kanser leher. Saya selalu amat keletihan, pening dan muntah-muntah dan perlu kepada pembantu selepas menjalani rawatan. Sejak mengamalkan kedua-dua produk Whitea Colostrum dan Cocoa Minda Alhadi saya lebih bertenaga dan tidak perlu lagi kepada pembantu,  datang dan pulang sendiri selepas menjalani rawatan.

Testimoni anda di alu-alukan.
Jika anda ingin memberi testimoni anda, sila emailkan terus ke alhadi@waimiihealth.com.
Untuk mengelak daripada testimoni rekaan, testimoni anda akan disusuli dengan penilaian kami melalui telefon atau perjumpaan.
TerimaKasih. ~ admin, waimiihealth.com